image

image


Tips og råd

For å lage en personlig sang så finnes det mange tips og råd som kan hjelpe deg til en ferdig sang.

Noen laster ned ferdige sanger som de skriver om selv. En side som har ferdige sanger er Festsanger. Her kan du laste ned bryllupssanger, konfirmasjonssanger, sang til jubileum, fester, bursdager og mye mer.

Rim:

Mange har vanskelig for å få sangen til å rime. Du kan få hjelp til dette med en rimordbok. Det får du kjøpt i bokhandelen. Slike bøker inneholder opptil 100.000 rimord så her finner du garantert hjelp til ordene du trenger.

Melodivalg:

Mange har favorittsanger som de ønsker å få laget en personlig sang til. Dette bør kanskje ikke alltid gjøres. Det er nemlig slik at flest mulig av gjestene må kunne sangen og den skal være lett å gjennomføre. Hvis ikke blir det til at du må synge alene. Det er ikke morsomt.
Jeg har mange forslag til sanger som passer til de forskjellige anledningene.

Presentasjon:

En sang kan gjerne pyntes på med farget ark eller at du benytter deg av border. Du kan også sette inn personlig bilder på siden.
Det er flere som kan hjelpe deg her. Sangpoeten setter opp forsider, menyer og bilder de kan lime inn på arket på en elegant måte. Border kan du finne på Festsanger sin side for nedlasting av border.


"Her var det fine tips og råd. Takk skal du ha"

Tips og råd om nyttige ting

Les mer på hovedsiden image


image
image