image
image
image


Anbefalte steder

Mange sider ute på internett har mange gode tips og råd som kan være aktuelle for når du skal ha bryllupssanger, konfirmasjonssanger,jubileumssanger,bursdagssanger eller andre typer sanger.

Dette er sider jeg har kommet over og som jeg også har fått mye hjelp av. Kanskje noen av disse sidene kan hjelpe deg også.

Eksterne linker

Ordtak.com
Her kan du søke blant tusenvis av  sitater og ordtak fra hele verden. Kanskje du trenger et lite sitat før en presentasjon av din sang til anledningen?

Festsanger.info
Ferdige sanger klare for nedlasting. Her finner du ferdige sanger som du kan laste ned med en gang. Disse er veldig fine utover det å ha en personlig sang.
Alle sangene til din anledning trenger ikke være personlige. Man har nemlig tradisjon med å ta enkle sanger som velkomstsanger, takk for maten sanger eller en kaffevise eller drikkevise til slutt.

Festtaler.com
Utover sangene i selskapet så holdes det også taler. Hvis du skulle trenge hjelp til å få laget en personlige taler så kan du få ferdige maler hvor du selv fyller inn hendelser, stikkord, betegnelser av hovedperson, og det blir flettet inn i talen.
Talen er her ferdig på 15-30 minutter.

Skrivestua.no
Her finner du en gjeng skriveglade skribenter. Jeg er selv medlem av Skrivestua. Vi hjelper hverandre med oppdrag og her finner du alle typer skribenter som spesialiserer seg innen forskjellige områder. Her får du hjelp til personlige taler og personlige sanger.

Sangpoeten.com
Grethe har laget en fantastisk side som kombinerer ferdige sanger og at hun skriver personlige sanger i tillegg. Også taler hjelper hun til med.

Personlig-tale.no
Marit er en meget dyktig taleskriver. Hun har kunder som kommer igjen og igjen når de skal ha hjelp til taler. Hun skriver også for skrivestua i tillegg til sin egen side.

Skrivearkivet.no
Hvis du skulle se etter en tale til anledningen, så har Skrivearkivet ferdige taler som er laget av profesjonelle skribenter til alle typer anledninger.

123sang.no
Sitt ned og kos deg med å finne riktige sanger til din anledning. Her kan du laste ned ferdige sanger som er kvalitetssjekket slik at du unngår pinlige pauser eller sanger som ikke rimer godt.

Sanggalleriet.no
Janne har skrevet nye sanger siden sommeren 2008, så her finner du ferdige generelle sanger til de aller fleste anledninger. Janne skriver også personlige sanger på bestilling.


"Nyttige linker til mange fine nettsteder"

DYktig skribent med mange fine anbefalinger

Les mer om sanger til bryllup, konfirmasjon, jubileumimage


image
image